Parfumerie In geuren en kleuren Heusden
 
starterkit-desert-mist-young-living-bestellen-blooming-blends-scaled.jpg

Workshop

Wil je ook kennismaken met de wereld van geuren die essentiële oliën heet? In deze workshop die ongeveer 1.5 uur duurt gaan we kennismaken en werken met een aantal essentiële oliën van Young Living.

We gaan vooral praktisch aan de slag.

Wist je dat je zelf een eigen parfum kunt maken?

Met essentiële oliën is dit heel gemakkelijk en het is nog natuurlijk ook. Je gebruikt hier enkel het moois uit de natuur en laat alle schadelijke stoffen staan. Je kunt onder mijn begeleiding je persoonlijke en unieke geuren samenstellen.

De prijs van deze workshop bedraagt €35 p.p. inclusief materiaal, gebruik van essentiële oliën, koffie/thee en iets lekkers. De gemaakte parfums & andere Diy's mogen uiteraard mee naar huis worden genomen.

Hieronder een aantal voorbeelden van de workshopmogelijkheden (een combinatie van workshops is ook mogelijk):

Beauty workshop: we maken samen een Glow Serum, Parfum, een Bodyscrub en/of een After Sun Spray.

Summer workshop: we maken samen een Bug-off Spray, een After-bite roller en een Mermaid Spray (super verzorgend en verzachtend na een duik in het zwembad of in de zee. Ook op droog haar heerlijk verfrissend).

Essentiële oliën hebben mij meer ontspanning en energie gebracht. Dat gun ik je ook! Ik neem je verder mee in de wereld van de gekleurde flesjes en diffusers.

Met mijn ervaring, handvatten, tips en DIY's ga je geïnspireerd aan de slag met het verbeteren van je welzijn.

Wil je meer informatie of aanmelden voor een workshop? Je kunt me bereiken op 0628488144. Je kunt me ook op Instagram vinden #spm_essential_oils_and_more