Parfumerie In geuren en kleuren Heusden
 
l'Occitane ECO Refill
 • Almond Shower Oil ECO Refill l'Occitane 500 ml

  Een ecologische en economische vulling van de Shower Oil Almond, goed voor uw huid en voor de natuur. Deze Shower Oil verandert, bij contact met water, in een subtiel schuim die het lichaam in alle zachtheid reinigt. Verrijkt met amandelolie, respecteert ze de hydrolipidische film van de huid om haar zachtheid en comfort te geven. Ze is eenvoudig af te spoelen en parfumeert subtiel met de zoete, frisse amandelgeur voor een stralende huid !

   

  € 29,00
 • Eco-refill Liquid Soap Lavender - 500 ml - Handzeep

  Dit is een zuinige en ecologisch verantwoorde navulling voor vloeibare zeep, goed voor uw huid en voor het milieu.
  Dankzij de formule die verrijkt is met shea-extract met verzachtende, uitdroging voorkomende eigenschappen, reinigt hij uw handen zonder deze te beschadigen of uit te drogen.
  Verkrijgbaar in de geur Verbena en Lavendel.

  € 18,00
 • Repairing Shampoo Refill 500 ml

  Navulzak 500 ml
  Geef opnieuw kracht en glans aan uw droog en beschadigd haar, dankzij de Aromachology Repairing Shampoo.
  Haar nieuwe formule bevat een anti-breuk complex, samengesteld met de 5 essentiële oliën (ylang-ylang, zachte appelsien, lavendel, geranium, angelica) en aminozuren van plantaardige oorsprong die de haarvezel helpen te herstellen. Haar formule zonder siliconen bevorderen ook de hydratatie van de haarschubben en omhullen zelfs het meest breekbare haar in zachtheid. De toevoeging van vitamine B5 draagt bij tot de hydratatien de zachtheid en de bescherming van de haarvezel.

  Voor een beter resultaat, gebruik in combinatie met de Repairing Conditioner.

  € 26,00
 • Shea Shower Oil ECO Refill l'Occitane 500 ml

  Deze doucheolie met 10% lipidenaanvullende shea-olie reinigt het lichaam mild. De rijke textuur hult de huid in een voedend, beschermend laagje dat zelfs de droge huid verzacht. Het trekkerige gevoel lijkt gekalmeerd, de huid is soepel en voelt comfortabel aan.
  De zachte geur parfumeert de huid subtiel.

  Op de natte huid masseren en afspoelen. Lichte troebelheid of deeltjes kunnen voorkomen bij temperatuurschommelingen. Dit heeft geen invloed op het gebruik van het product. Schud het product voor gebruik.

  € 29,00
 • Verbena Liquid Soap Eco-Refill - 500 ml - Handzeep

  Dit is een zuinige en ecologisch verantwoorde navulling voor vloeibare zeep, goed voor uw huid en voor het milieu.
  Dankzij de formule die verrijkt is met karité-extract met verzachtende, uitdroging voorkomende eigenschappen reinigt hij uw handen zonder deze te beschadigen of uit te drogen.
  Verkrijgbaar in de geur Verbena en Lavendel.

  € 18,00
 • Verbena Showergel Refill 500 ml

  Navulzak 500 ml
  Deze douchegel, verrijkt met extract van biologische verbena uit de Provence, reinigt en verzacht de huid en parfumeert met een delicate frisse, citrusachtige geur.

  € 26,00