Parfumerie In geuren en kleuren Heusden
 
Make-up kwasten en accessoires
 • Lippenseel Benecos

  Solide, met zacht synthetisch Toray haar. De steel is van gecertificeerde bamboe en recyclebaar aluminium.

  € 7,00
 • Oogschaduw applicator

  Applicator van 15 cm voor het aanbrengen, blenden en vervagen van oogschaduw. Dit sponsje zorgt voor optimale kleur absorptie en distributie. Zeer lange levensduur, huidvriendelijk, elastisch en geschikt voor dierlijk haar allergieën. 

  De kwast is gemaakt van snel groeiende bamboe uit gecertificeerde teelt, verlengstuk gemaakt van recyclebaar aluminium.

  € 5,50
 • Oogschaduwpenseel Benecos

  Oogschaduw Penseel van 16 cm. Ideaal voor het aanbrengen van oogschaduw op het ooglid. Benecos Eyeshadow Brush is gemaakt van hoogwaardig synthetisch Toray haar. Torayharen zorgen voor een optimale kleuropname en afgifte. De superfijne haren van deze Benecos make-up kwast zijn op de top afgerond en voelen superzacht aan.  
  De steel is van snelgroeiende bamboe van gecertificeerde landbouw met recyclebaar aluminium.

  € 7,00
 • Poederkwast Benecos

  Grote Powder Brush van 22,5 cm te gebruiken om poeder op te brengen. Makkelijk te hanteren door de lange borstel handgreep. De poederkwast van Benecos heeft een ronde kop, is zijdezacht en is gemaakt van compact synthetisch Toray haar. De steel is van snelgroeiende bamboe van gecertificeerde landbouw met recyclebaar aluminium.

  € 14,50
 • Rougekwast Benecos

  Afgeschuinde blush borstel van 12 cm voor precieze toepassing en modellering van gezichtscontouren. Solide, met zacht synthetisch Toray haar. De steel is van gecertificeerde bamboe en recyclebaar aluminium.

  € 12,50