Parfumerie In geuren en kleuren Heusden
 
l'Occitane Damesgeuren
 • Ambre eau de parfum

  Een weelderige, volle Ambergeur.

  Dit parfum opent met frisse noten, maar al snel worden de warme sensuele en houtachtige noten onthult.

  De geur ruikt eerst verrassend fris dankzij topnoten zoals bergamot en freesia, maar al snel domineert de warmte en sensualiteit van labdanum, amber, muskus en patchoeli noten met een zoete vanillegeur.

  Tijdloos, emblematisch, iconisch en klassiek!
  Met de Klassiekers Collectie brengt L’Occitane haar iconische geuren terug.

  Inhoud 75 ml

   

  € 59,00
 • Cherry Blossom eau de toilette

  Deze fruitige, bloemige Eau de Toilette is verrijkt met extract van Luberonkers uit de heuvels in het zuiden van Frankrijk, in het hart van de kersenboomgaarden met hun frisse, subtiele geur.

  Bevat noten van fresia, kers en lelietjes, ondersteund door een achtergrond van amber en muskus.

  Inhoud 75 ml

  Ook in deze geur:

  Cherry Blossom Douchegel

  Cherry Blossom Bodylotion

  Cherry Blossom Handcrème

  Cherry Blossom Cadeaudoosje

  Cherry Blossom Giftset

  € 50,00
 • Eau d'Iparie eau de parfum

  Een weelderige en verleidelijke geur. Deze luxueuze en kruidig-oriëntaalse geur verleidt door diverse complementaire noten die één geheel vormen. In de eerste instantie komen de kruidige en bloemige noten vrij en maken ze vervolgens plaats voor de sensuele en weelderige noten.


  De kruidige roze pepernoten domineren eerst, maar maken al snel plaats voor de bloemige accenten van pioenrozen, rozen en heliotropine. Vervolgens komen de wierrook en mirre nuances naar voren en geven de geur zijn warme en betoverde accenten. De complexe geur komt het best tot zijn recht op de huid van de drager.
  Beeld u een plaats in waar de Oriëntaalse geuren de overhand hebben: Iparie. De muren van de stad, die blootgesteld worden aan de brandende zon, verspreiden de weelderige geur van de Oriënt, als een geschenk voor de stad. Deze geur verspreidt zich via de wierrookroutes naar de Mediterrane landen. De samenkomst van beide, zorgt voor de creatie van de zeldzame en machtige geur, Eau d'Iparie.

  Met de Klassiekerscollectie brengt L'Occitane haar iconische geuren terug.

  Inhoud 75 ml

   

  € 59,00
 • Eau des Voleurs eau de parfum

  Dit parfum staat symbool voor een ongekende frisheid. Eerst komen de sprankelende aromatische geuren vrij, gevolgd door subtiele patchoeli noten.

  De lichtheid van de frisse topnoten, zoals bittere sinaasappel en bergamot, vermengen zich met de hartnoten bestaande uit kruiden en zongedroogde aromatische planten. De noten van kruidnagel, oregano en lavendel komen samen met de warme basisnoten van patchoeli en wit hout.

  In de Provence wordt de legende verteld van de grote pest in 1630 in ‘Occitanie’. De legende gaat over 4 dieven die verlaten en besmette huizen beroofden en dat er juist daarom geen epidemie uitbrak, want deze dieven hadden een speciale aromatische vloeistof ter beschikking. L’Occitane liet zich inspireren door deze legende en creëerde een prikkelende frisse geur die kruiden en specerijen combineert, met als resultaat een subtiel houterig en machtig parfum. Een geur voor mannen en vrouwen.

  Met de Klassiekerscollectie brengt L’Occitane haar iconische geuren terug.

  Inhoud 75 ml

  € 59,00
 • Herbae par l'Occitane eau de parfum

  Een groene geur met wilde bloemen en kruiden. Authentiek en natuurlijk. Met pittige bloemen uit de Provence, vermengd met de sterke geur van braam, wilde roos en wilde brandnetel.

  Topnoten: bergamot en roze peper

  Hartnoten: wilde roos en braam

  Basisnoten: Natuurlijk extract van wilde grassen, musk, hout.

  Inhoud 50 ml

  € 65,00
 • Néroli & Orchidée eau de toilette

  Een sensuele en verleidelijke geur waarin de geuren van twee kostbare witte bloemen in een perfecte harmonie zijn gecombineerd. De betoverende neroli-olie van het Middellandse Zeegebied gaat een harmonieuze verbinding aan met de absolue van zachte orchidee van Madagaskar. Dit sensuele boeket wordt aangevuld met frisse accenten van sinaasappel in de top en hartnoten van perzik, en blijft de hele dag op de huid.

  De Eau de Toilette Néroli & Orchidée maakt deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad. Grasse ligt vlakbij de Middellandse Zee en staat bekend als de "wereldhoofdstad van de parfumerie" wegens de aanwezige expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en van extractietechnieken. Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren om originele geuren te creëren.

  Inhoud 75 ml

  Ook in deze geur:

  Neroli & Orchidee Douchegel

  Neroli & Orchidee Bodymilk

  € 62,00
 • Pivoine Flora eau de toilette

  Een geur waarin groene nuances geleidelijk aan plaatsmaken voor een zachte bloemengeur.
  Als de pioenrozen ontluiken, staat de tijd stil in het hart van de Drôme. De Eau de Toilette Pioenroos vangt dit speelse moment waarin de pioenroos geen echte knop meer is, maar ook nog geen bloem, het vervliegende moment waarin alles verandert.

  Pivoine Flora is een royale bloemengeur met een groene frisheid. Bevat een extract van pioen uit de Drôme

  Inhoud 75 ml

  Ook in deze geur:

  Pivoine Showergel

  Pivoine Beautymilk

  Pivoine Zeep

  Pivoine Handcrème

  Pivoine Giftset

  € 50,00
 • Rose eau de toilette l'Occitane

  Een heerlijke rozengeur met fruitige tinten.

  De Rose Eau de Toilette is de belichaming van de Roos uit de Provence. Het onderscheidt zich door zijn oogverblindend bloemblad en luchttonen. De geur van deze lichte creatie bestaat uit groene en fruitige noten die ineenvloeien tot een elegant bloemmotief. In het hart wordt een  omhulsel van Rose Damascena gecombineerd met de zachtheid van het Rose Centifolia-bloemwater uit de Provence, waardoor een subtiel en vrouwelijke geur ontstaat.

  Topnoten: litchi, bessen, framboos 

  Hartnoten: roos, viooltje

  Basisnoten: patchouli, witte musk

  € 54,00
 • Verbena eau de toilette

  De eau de toilette Verbena heeft als inspiratiebron de markten van de Provence, waar de vers geplukte ijzerhardbladeren hun frisse citroengeur verspreiden.
  Een frisse, subtiele geur met op de achtergrond geranium en citroenkruid. Voor dames en heren.

  Inhoud 100 ml

  Ook in deze geur:

  Verbena Showergel 250 ml

  Verbena Showergel 500 ml

  Verbena Badschuim

  Verbena Bodylotion

  Verbena Zeep

  Verbena Handcrèmegel

  Verbena Freshness Star

  Verbena Giftset

   

  € 50,00